Softuri — 01 December 2010
888 vizualizari
Winamp 5.6 pentru Android

De ceva timp Winamp a lansat pe piata o varianta beta pentru Android si se pare ca aceasta a avut succes astfel ca ieri aceasta versiune a fost lansata oficial. Cheia succesului o reprezinta in principal posibilitatea de a importa colectia de muzica din iTunes si sincronizare wireless intre telefonul si desktop-ul tau. Cu noul winamp pentru Android iti poti administra foarte usor toata colectia ta de muzica si nu in ultimul rand poti asculta posturile de radio SHOUTcast.

Sunt totusi curios si intreb (nu posed vreun device cu Android OS): Cum se comporta noul Winamp pe Android?

Pentru cei interesati de varianta desktop, puteti descarca aici noua versiune iar pentru varianta pentru Android nu trebuie decat sa intrati pe Android Market pentru a-l descarca insa trebuie sa aveti minim versiunea 2.1 a os-ului.

Sursa: BGR

Related Articles

Share

Despre autor

dragos

Sunt un tanar pasionat de IT cu aspiratii mari dar cu capul pe umeri. Blogul de IT reprezinta primul meu proiect online. Scriu despre componente pc, gadgeturi si noutati din online.

(0) Readers Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>