Cred ca este cea mai controversata declaratie data de vreun politician cu privire la “structura importanta numita blogosfera“. Sincer ma mir de ceea ce a putut scoate pe gura domnul ex-ministru al Economiei si Finantelor. De regula nu dau importanta politicienilor, dar admit ca in trecut am urmarit cateva interviuri acordate de catre domnul Vosganian diferitelor televiziuni si cu regret spun ca imi facusem o parere destul de buna despre dansul, parea un om cu capul pe umeri pana azi cand am afla ce a declarat aseara pe postul Antena 3.

Acum ce sa intelegem? Daca Traian Basescu pierde referendumul iar la alegerile din toamna USL castiga tot blogosfera cea de azi va disparea? Sa inteleg ca renumitul blogger anti-Basescu, Cetin Ametcea, stia dinainte de planurile USL-istilor devenind astfel un agent dublu? Oare va fi Vali Petcu in sfarsit incatusat alaturi de tatal sau?

Glumim, glumim, dar se pare ca ei nu glumesc. Sunt atat de porniti sa puna mana pe toate puteriile statului incat “aceasta structura importanta numita blogosfera” nu le poate sta in cale.

Bloggeri, pardon, agenti secreti de pe toate plaiurile 2.0, uniti-va!

Pe Refresh gasiti si cateva comentarii cel putin haioase.

Ah, si sa va mai zic ceva: