Cochetez cu marketingul afiliat de aproximativ 9 luni de zile, nu m-am ocupat serios de el, deocamdata sunt la stadiu prin care cred ca au trecut toti cei care la ora actuala traiesc din asta si anume invat, testez, invat, testez… .Evident, ca tot ce invat despre asta tine de forumul Seopedia, aci se gasesc de la studii de caz la informatii foarte calde despre tool-uri, trenduri, etc. Nici blogul sau forumul celor de la 2Parale nu sunt de lepadat numai ca pe Seopedia exista informatii intr-o cantitate mai mare, informatii care acopera subiecte din cele mai diverse.

Am adus in discutie si forumul Seopedia pentru ca acesta are o oarecare legatura cu subiectul de azi. Acum cateva luni de zile, un coleg de forum a lansat un proiect nou menit sa acopere o nevoie pe care cred ca a descoperit-o tot pe forum. Proiectul poarta numele de 2P CMS, iar colegul despre care vorbesc este Daniel Buca, ex Senior Business Analyst la NetBridge Services, actual CTO ( Chief Technical Officer)@2Parale.

2P CMS in fapt este un tool extrem de util menit sa asigure o navigare placuta utilizatoriilor si sa faciliteze destul de mult munca afiliatului.

Vestea buna pe care ne-a dat-o azi cei de la 2Parale este faptul ca 2P CMS va fi integrat in viitorul apropiat in platforma lor, iar de dezvoltarea proiectului se va ocupa in continuare Daniel Buca.

Pe langa cele doua achizitii importante mentionate mai sus, 2Parale a mai cooptat doi membri noi: Mihai Baboi – programator cu experienta si blogger in zona tech si Anca Ilas – Google Adwords Junior, ea se va ocupa de campaniile PPC ale 2Parale.

   

Sa recapitulam un pic: la sfarsitul lunii februarie unul dintre membri fondatori ai 2Parele vinde toate actiunile catre noul investitor, Stefan Iordache. Acesta din urma promite ca v-a ajuta la dezvoltarea companiei pe toate planurile. Apoi, la inceputul lunii aprilie, Bogdan Aron (ex Netbridge – Trafic.ro) preia functia de marketing manager @2Parale, iar acum la sfarsitul primei luni de vara, Daniel Buca (ex Netbridge), Mihai Baboi si Anca Ilas inataresc echipa 2Parale care mai face o achizitie importanta si anume proiectul 2P CMS.

Succes noilor membrii ai echipei!