Este vorba de fondatorul grupului Leo Burnett si anume Stefan Iordache care a decis sa intre in actionariatul 2parale. Cel care i-a facut loc este Daniel Enache, acesta si-a vandut toate actiunile detinute in cadrul companiei (20%). Noul actionar a achizitionat inca 20% din actiunile companiei de la ceilalti doi actionari (Dorin Boerescu si Radu Spineanu), astfel s-a ales cu un total de 40%. Pachetul majoritar ramand in continuare la ceilalti 2 actionari.

“Evolutia pe care a avut-o 2Parale sub conducerea lui Dorin Boerescu demonstreaza fara tagada ca exista rezerve de capital antreprenorial inca neexplorate. Sunt convins ca, in anii ce vor urma, echipa 2Parale, alaturi de Stefan Iordache, va reusi sa consolideze pozitia pe care deja o detine in infrastructura de servicii online locale”  a declarat Daniel Enache, fost actionar 2parale

Planurile de viitor includ dezvoltarea platformei, cresterea echipei si investitiile in marketing.

“Parteneriatul cu 2Parale reflecta orientarea spre digital pe care am setat-o inca de acum 2 ani ca directie strategica pentru Leo Burnett Group. Ne intregim astfel spectrul competentelor cu o platforma care va duce clientii ce investesc deja in promovarea brandurilor lor la nivelul urmator – marketing cu rezultate direct masurabile in vanzari” declara Stefan Iordache, proapst actionar 2parale

Ceea ce mi se pare un pic ciudat la declaratia domnului Iordache este legatura directa pe care o face acesta intre 2parale si Leo Burnett. Nu inteleg daca Leo Burnett a achizitionat o parte din 2parale sau Stefan Iordache? Posibil ca pe viitor sa asistam la un exit si al celorlalti 2 actionari ori o sa avem in fata ceeasi situatie ca si le eMAG unde fondatorul Radu Apostolescu a ramas cu o mica parte din actiuni si cu un post de director de marketing?

Mai multe detalii despre acest subiect gasiti pe blogul 2parale