O intrebare pe care cu siguranta a dat batai de cap multor bloggeri sau webmasteri este cea legata de gazduirea site-ului sau a site-urilor, in functie de caz. “Ce host sa-mi aleg?” este o intrebare care cere defapt o recomandare din partea unuia sau a mai multor utilizatori care dispun de serviciile unei companii de profil si care per total sunt indeajuns de multumiti de serviciile primite incat pot sa le recomande.

Eu personal folosesc serviciile de gazduire ale doua companii din tara, prima este TLH – cea care gazduieste si acest blog si a doua AcipHosting – la ei imi tin marea majoritate a site-urilor in momentul de fata. Ambele companii ofera servicii de foarte buna calitate. In randurile de mai jos am sa vorbesc doar de AcipHosting pentru ca sunt o companie relativ mai noua pe piata, iar ofertele lor merita luate in seama si atata timp cat serviciile lor sunt de calitate, merita sa fie recomandati.

Colaborarea am inceput-o in luna august a anului trecut cand am achizitionat de la ei domeniul .ro pentru actualul magazin online pe care il detin. La momentul respectiv aveau cel mai mic pret de pe piata pentru domenii .ro si de aceea am cumparat de la ei, dar nu inainte sa ma interesez un pic despre firma si sa vad ca totul e ok. O luna mai tarziu am colaborat pentru concursul de pe acest blog prin care cei de la AcipHosting au oferit gratis 10 domenii .eu cititorilor. Totul a decurs ok asa ca in octombrie am decis sa achizitionez si pachetul beginner pentru a lansa 2 site-uri noi. Pretul a fost din nou un avantaj al celor de la AcipHosting, dar si posibilitatea de plata prin paypal a contat destul de mult. Din acel moment si pana in prezent nu am intampinat nici o problema cu site-urile respective, iar in consecinta am decis in urma cu 2 luni sa imi upgradez pachetul (mi-au creat un pachet personalizat unde am ales cate domenii addon vreau, cat spatiu de stocare am nevoie si ce trafic lunar), m-au servit promt si mi-au facut si un discount pentru plata in avans pe 6 luni de zile, un lucru normal de altfel, tind sa cred.

Cu cei de la suportul tehnic am vorbit in cateva randuri, odata tin minte ca am deschis un ticket pe la ora 22.00, iar raspunsul a venit in 5 minute, un alt lucru care a contat destul de mult in acel moment.

Inca de la primele discutii cu cei de la AcipHosting am vazut ca sunt profesionisti, stiu cum sa vorbeasca cu un client, stiu sa asculte si cel mai important, stiu ce anume sa-i ofere, iar daca mai punem si pretul destul de mic al serviciilor oferite pot sa spun fara nici o problema ca oferta lor de gazduire este un best buy.

In momentul de fata compania se afla intr-un proces de schimbare a identitatii datorita faptului ca marca “Acip Hosting” nu a putut fi inregistrata la OSIM. Asadar, in viitorul apropiat compania va prelua numele de NameBox.

In final, daca sunteti in cautarea unui serviciu de gazduire ieftin si bun puteti sa apelati cu incredere la AcipHosting sau mai bine zis la NameBox si daca va grabiti un pic mai puteti prinde MEGA Promotia lunii Mai: 40% REDUCERE la pachetele de gazduire web.

Ai achizitiona un pachet de gazduire de la AcipHosting (NameBox)?

View Results

Loading ... Loading ...