In cadrul unui comunicat de presa, doamna ministra Elena Udrea impreuna cu vicepresedintele Facebook au anuntat un parteneriat intre MRDT si Facebook, parteneriat ce are ca scop promovarea turismului autohton prin intermediul retelei de socializare Facebook.

“Sper ca aceasta initiativa a MDRT sa contribuie, prin colaborarea cu Facebook, la promovarea Romaniei ca destinatie turistica intr-un mod profesionist si eficient, care sa se traduca in cresterea numarului de turisti si pozitionarea Romaniei pe piata printr-un brand turistic puternic.
a afirmat Elena Udrea

Personal cred ca este o initiativa buna insa nu cred ca va avea prea mari sorti de izbanda.

De ce?

Pei nu cred ca sunt oameni capabili pentru a face din acest proiect unul de succes.
Vicepresedintele Facebook, Black Chandlee, a spus ca o felicita pe doamna ministra pentru initiativa si ca este prima data cand Facebook se implica inca de la stadiul de creare a strategiei.

Important e faptul ca MRDT si-a dat seama de potentialul retelei de socializare si a hotarat sa se implice in social media insa acest lucru nu ajuta prea mult pentru ca degeaba aducem turisti in tara daca infrastructura noastra este de nota 2. Acei turisti adusi cu greu in tara nu vor reveni si sub nici o forma nu ne vor recomanda daca infrastructura si serviciile raman la stadiul care sunt acum.

Sunt curios ce pareri aveti voi despre acest parteneriat. Va fi sau nu va fi unul de succes?