De multe ori in viata te lovesti de anumite probleme, aceste probleme cum le numim noi iau forma unor hartii. De aceste hartii depinde uneori viitorul nostru apropiat sau cel indepartat si de aceea nu e bine sa lasam pe mana unor persoane neavizate viitorul nostru.

Am un prieten care e plecat de ceva timp din tara pentru ca lucreaza ca ofiter pe o nava de transport unde castiga 3.000 de euro pe luna insa nu toti cei care au absolvit Universitatea Maritima din Constanta lucreaza acum pentru o suma asemanatoare de bani, unii din colegii lui lucreaza ca taximetristi sau ca barmani.

De ce?

Pei, pentru ca el a avut o sansa si nu a ratat-o. Sansa lui a constat in faptul ca o cunostiinta care dorea sa ramana “la mal” l-a recomndat firmei de crewing si astfel acestia au luat legatura cu el dar i-au impus o plecare in 5 zile si asta chiar inaintea de sarbatoarea Craciunului din 2008. Cinci zile in care trebuia sa-si puna la punct toate actele si normal ca avea nevoie si de o traducere autorizata pentru acestea, traducere fara care toate celelalte demersuri ar fi fost in zadar asa ca a trebuit sa caute in primul si in primul rand o firma serioasa care sa-i poata traduce actele intr-un timp relativ mic pentru a ajunge in cel mai scurt timp la sediul firmei de crewing in Germania.  Datorita faptului ca eram in apropierea Craciunului era lesne de inteles ca lucrurile nu se miscau ca de obicei iar prietenul meu era cat pe ce sa rateze plecarea datorita acestei firme caruia i-a incredintat viitorul sau iar aceasta a “uitat” de actele sale si de  urgenta pe care o avea insa acesta a avut sansa iar traducerile actelor au fost trimise la timp prin fax in Germania iar el a ajuns sa fie angajat iar in momentul de fata vine in vacanta din al treilea voiaj fiind fericit ca practica meseria pe care a invatat-o pe un salariu mai mult decat decent.

Atunci cand ai nevoie de traduceri autorizate profesioniste la preturi decente apeleaza cu incredere la biroul de traduceri Oana Casandra.

Cu ajutorul lor visul tau poate deveni realitate.