Dimineata toata lumea apasa F5 pe site-ul eMAG.ro in asteptarea promotiilor numai ca acestea s-au lasat asteptate destul de mult. “Dis de dimineata” ne-a dus cu gandul initial la ora 05.00 AM, ora la care anul trecut de Black Friday site-ul eMAG era cazut. Toti cei care s-au trezit la ora respectiva au fost dezamagiti, apoi se vehicula ora 06.00 AM, dar nici aceasta nu a fost ora de start.

Matza cea zburlita isi facuse aparitia inca de la ora 05.00 cand ne invita elegant la o cafea, BLACK desigur.

La ora 06.45 matza a inceput sa se zbenguie, dar rabdarea mea si a multora eera deja la limite si cu totii am sperat ca ora 07.00 sa fie ora de start numai ca nici aceasta nu a fost ora, apoi ne gandeam ca rasaritul (ora 07.21) ar fi, nici asta nu a fost din pacate.

La 07.30 am zis ca daca nu dau drumul la site ma bag la somn caci isi pierduse efectul si energizantul si cafeaua de seara. La 07.40 dormeam ca un prunc.

Ulterior am aflat ca startul s-a dat la 08.09 AM, o ora neasteptata si se pare ca dupa ce au rezistat primului asalt si eMAG cu toata pregatirea sa a picat timp de 20 minute, dar cu toate acestea iata rezultatele oficiale de pana la ora 12.00 AM:

Statistici Black Friday la ora 12:

  • 100.000+ produse comandate
  • 70.0000+ de comenzi
  • peste 1,2 milioane de vizite

Nu-i rau, dar cred ca e sub asteptari. Mie unul mi-a ramas un gust amar dupa ce am asteptat toata noaptea sa comand si eu ca oricare roman un Samsung Smart TV 3D la reducere, tv care din pacate pentru mine n-a beneficiat de nici o reducere.

In alta ordine de idei eMAG a epuizat stocurile la primele oferte si au urcat pe site alte oferte pentru Black Friday.