logo

Proiectul Start&Grow urmareste  dezvoltarea a patru start-up-uri din patru domenii diferite de activitate: IT, Retail, Servicii si Productie. Ceea ce isi propun oamenii din spatele acestui proiect este foarte bine venit pe piata  deoarce in aceste momente in Romania e foarte greu sa pornesti un business oricat de mic, dar ce este mai greu este sa il mentii pe linia de plutire(spun din experienta proprie) si de aceea un punct de sprijin pentru un interval de 8 luni de zile este mai mult decat suficient pentru ca ideea care probabil o ai acum in minte sa devina un business adevarat.

Criteriile de eligibilitate impuse nu sunt obligatorii dar lipsa uneia va reduce  destul de mult sansele de a fii acceptat in proiect. Prioritate  o au managerii cu experienta de minim 3 ani de zile care doresc sa-si creeze propria afacere si  antreprenorii cu minim 1-2 ani experienta de business.  De retinut ar fi faptul ca experienta nu trebuie neaparat sa fie din acelasi domeniu cu start-up-ul pe care doriti sa-l incepeti astfel se deschide o usa pentru cei care au experienta de business intr-un anumit domeniu dar au o idee pentru un alt domeniu de activitate.

Pentru cele patru start-up-uri care vor fi alese in data de 29 aprilie 2010, initiatorii proiectului vor pune la dispozitie resurse de business, know-how si servicii&produse software in valoare de 160.000 de euro. Atentie! Nu se vor da bani ci doar resurse in valoare de aceasta suma! Ceea ce iti cer in schimb cei de la Start&Grow este dedicare toatala pentru obtinerea succesului. Pentru cei care doresc mai multe detalii despre proiect si eventual sa aplice va spun ca o pot face aici.