SocialEyes este o tema creata de cei de la ModThemes insa dupa ce compania a fost preluata de catre StudioPres era normal si firesc ca tema sa ajunga in portofoliul acestora. Echipa de la ModThemes a fost integrata in cea a celor de la StudioPress iar temele oferite de ei se vor putea achizitiona in continuare de pe site-ul modthemes.com .

Tema despre care vreau sa vorbesc azi mi-a atras atentia pentru ca e un pic iesita din comun deoarece este o tema special facuta pentru bloggerii din ziua de azi. Dupa cum bine stiim in ziua de azi nu poti rezista in online fara sa fii prezent in social media iar cu cat esti mai implicat cu atat ai mai multe de castigat. Tema este “croita” special pentru cei ce sunt dependenti de fenomenul social media. Twitter, video, flickr + blogging, toate ingredientele necesare unei teme pe gustul bloggerului din ziua de azi.

Sa nu uitam nici de plugin-ul integrat in ea,  Social Profiles Widget, plugin ce pana nu demult purta denumirea de Total Social Widget si era unul dintre cele mai cautate pluginuri pentru cei ce-si doreau un widget usor de personalizat pe tema social media.

Cu siguranta ca atunci cand ma voi hotara sa-mi lansez si blogul personal o sa iau in calcul si aceasta tema si de aceea va sfatuiesc sa faceti la fel.

Pretul temei in cauza este de 70$ insa dupa parerea mea face toti banii.

PREVIEW SOCIALEYES THEME

Astept reactii cu privire la utilitatea unei astfel de teme!

Later edit: Site-ul celor de la ModThemes redirectioneaza catre StudioPress.com iar tema SocialEyes momentan a fost exclusa din portofoliul acestora. Voi reveni cu detalii despre aceasta tema minunata.