TreeWorks a lansat astazi un nou modul pe platforma de monitorizare ZeList Monitor, pe numele sau: Social Media Insights.

Noul modul vine in ajutorul celor care doresc sa urmareasca activitatea din social media prezentand atat informatii generale cat si informatii specifice cum ar fi cele legate bloguri sau activitatea de pe facebook ori twitter.

Social Media Insights se imparte astfel:

  • Overview – aici se vor gasi infrmatiile legate de evolutia blogosferei, de numarul articolelor din presa online, despre paginile de Facebook dar si despre activitatea twittosferei.
  • Niches – dupa cum ii spune si numele aici veti gasi informatii nisate (din blogosfera) pe 5 categorii: Profesional, Stiri, Cultura, Entertainment si Relaxare.
  • Profiles – partea aceasta mi se pare cea mai interesanta avand in vedere ca aici veti gasi informatii despre 1.500 de profile ale celor mai influenti oameni prezenti in social media.

Pretul unui pachet Standard pentru ZeList Monitor este de 50 de euro/luna, cel Premium costa 250 euro/luna iar cel Complete 325 euro/luna, la toate aceste preturi se adauga si TVA-ul. Platforma ZeList Monitor se adreseaza cu precadere corporatiilor si agentiilor de comunicare.

Via Manafu