Dupa ce am scris de vanzarea livemag.ro (magazin online detinut de Alex Circei) catre Debo.ro, acum am aflat de o alta vanzare super-interesanta (pentru mine in special – o sa dezvalui in curand) si anume vanzarea platformei de comert electronic Live2c (platforma ce apartinea tot lui Alex Circei) catre Asesoft Net (Shopmania.biz).

“ShopMania BIZ a preluat operatiunile, know-how-ul si brandul Live2c.ro.
Aceasta achizitie va ajuta Asesoft Net sa consolideze si sa extinda
platforma de comert electronic ShopMania BIZ, atât pe plan local cât si la
nivel international”, a declarat Arthur Radulescu, director general Asesoft
Net.

Un pas extrem de mare facut de Asesoft NET, ei avand o platforma destul buna pe partea de back-end dar cu cateva lipsuri la partea de front-end (mai exact la design).

In urma comunicatului de presa am inteles ca cele doua platforme vor functiona separat inca o perioada de timp urmand ca mai apoi brandul Live2c sa fie absorbit complet.

Despre preluarea Live2c directorul Asesoft Net, Arthur Radulescu, a mai adaugat:

“Am ales sa încheiem aceasta tranzactie datorita compatibilitatii
directiilor de dezvoltare ale platformelor Shopmania BIZ si Live2c. Un rol
important în decizia de achizitie a fost jucat de pozitia strategica pe
piata a Live2c, dar si de valoarea proiectelor dezvoltate si de
perspectivele oferite de Live2c”

Astfel, Alex Circei, a reusit intr-un timp relativ scurt sa vanda atat Copimaj Interactive (catre Republika Interactive), magazinul online livemag.ro (catre Debo.ro) si platforma de comert electronic Live2c (catre Asesoft Net). Exit-uri pe linie pentru un scop maret: cucerirea pietei internationale. Sper ca in urmatorii ani sa aud mai multe lucruri bune despre StoreBeez. Succes!