La nici o saptamana dupa preluarea platformei de comert electronic Live2c, preluare despre care am scris aici, cei de la Shopmania.biz anunta schimbarile ce vor surveni in viitorul apropiat, schimbari de bun augur si care vor consolida pozitia platformei pe piata romaneasca in principal.

Printre noile facilitati ce vor fi implementate se numara:

  • editarea avansata a codului HTML si extinderea elementelor editabile
  • optiunea de plasare a unei comenzi fara inregistrarea unui cont de utilizator
  • generarea de facturi fiscale
  • definirea de administratori multipli cu nivele de acces diferite
  • autentificare cu Facebook Connect  in cadrul magazinului

Pe aceasta cale tin sa salut initiativa si sa precizez ca astept cu nerabdare implementarea acestor facilitati.

Totusi am si un sfat catre cei de la Shopmania si acela este ca ar fi bine sa renunte cel putin la magazinele online cu subdomeniu dar ar fi si mai bine daca ar renunta la planul basic (oferit gratuit), asa ar arata mai profesionali si clientii cu ganduri serioase ar capata incredere in platforma. Cand te uiti in directorul de magazine, ca potential client zic, si vezi “magazine online” de genul: “vandtrycouri.shopmania.biz” nu iti ceezi o parere pozitiva despre aceasta platforma. Stiu ca Shopmania.biz se adreseaza firmelor mici si mijlocii ce isi doresc un magazin online de nivel mediu dar nu poti sa pui la un loc un magazin online al unei companii ce plateste o suma de bani lunar cu un magazin online creat gratuit si care este pe un subdomeniu, pur si simplu nu da bina.

In alta ordine de idei azi se implineste 1 an de zile de la relansarea platformei si probabil de aceea au tinut sa anunte modificarile inainte ca acestea sa fie implementate.

La multi ani!