Nu stiu prea multe detalii despre vanzare, adica cifra de afaceri, profitul, numarul de comenzi lunare, media comenzilor, etc., de obicei aceste lucruri se spun unui client serios ce doreste sa preia afacerea asa ca sunt slabe sanse sa le aflam si noi. Ceea ce este ciudat este pretul pus la vedere, in online-ul autohton sunt obisnuit cu “pentru detalii privind pretul cerut contactati-ne la…” ori ceva de genul.

USBmania.ro este primul magazin online cu gadget-uri pe USB de care am auzit, el a fost lansat pe piata in anul 2007 (deci are ceva vechime), dar din pacate eu nu am cumparat niciodata ceva de la ei astfel ca nu am cum sa-mi dau cu parere nici din postura de client.

Totusi revenind la pretul cerut, la un calcul simplu al investitiei, magazinul online ar trebui sa aibe un profit lunar de 3.888 euro pentru ca investitia sa poate fi recuperata in 18 luni. Problema vine de la faptul ca nu stiu ce se include in acest pret de 70k, doar magazinul online cu baza de clienti? sau mai este si un stoc de X euro?

Anyway, daca este cineva interesat de o asemenea investitie il poate contacta pe Costin pentru mai multe detalii.