Unul dintre cele mai vechi magazine online din .ro e posibil sa fie vandut in zilele urmatoare. Marius Ciocan, proprietarul magazinului FunGift.ro, nu a dorit sa ofere detalii despre suma ceruta insa a tinut sa precizeze: ‚ÄúDaca suma pe care urmeaza sa o primesc nu o sa se ridice la asteptarile mele, o sa renunt la a vinde”.

Despre Marius Ciocan si FunGift.ro:

Are 34 de ani, locuieste in Constanta si a pasit in online inca din 2004 cand a lasat in spate 10 ani de cariera in radio si a deschis o firma de web design(creative-design). Odata cu firma a lansat si site-ul ResursaDeFun.ro iar in 2005 a lansat magazinul online FunGift.ro a carui investitie initiala a fost de doar 500 de euro + foarte multa munca. In prima faza acesta a rulat pe un subdomeniu ResursaDeFun.ro pentru a se testa piata iar mai apoi s-a trecut la un magazin online in adevaratul sens al cuvantului. In 2010 magazinul FunGift.ro a inregistrat venituri de 150.000 de euro astfel explicandu-se intr-un fel sau altul suma vehiculata pentru posibila tranzactie (300.000 de euro).

Pe langa magazinul de cadouri, Mariu Ciocan mai detine si un magazin online local de flori – FloriInConstanta.ro, FloriInRo.ro(vanzare de florarii locale online) si un magazin online de bijuterii – Modes.ro.

Se pare ca domnul Marius Ciocan doreste sa-si puna in aplicare planul. Mult succes!

Sursa.