Da, e o intrebare pentru ca din ce stiam eu LaptopsNews.ro avea inca de la inceput un finantator iar toate indicile il indicau pe Mugur Frunzetti (StiriDeBine.ro si Floria.ro). Faptul ca acum Sorin Rusi anunta ca LaptopNews.ro este evaluat la 60.000 de euro si ca s-au platit 30.000 de euro pentru 50% din actiunile site-ului de catre un investitor misterios (toate indicile duc tot catre Mugur Frunzetti) mi se pare un mare “bullshit”. Este intr-adevar o strategie de marketing care da rezultate si cea mai simpla dovada este redactarea acestui articol.

Nu am nimic cu nimeni dar cand aud/citesc/vad astfel de lucruri incep sa-mi pun intrebari ca asa imi e firea.

Parerea mea personala despre proiect:

Desi nu le sunt un cititor fidel, am urmarit evolutia site-ului de-alungul timpului. LaptopNews.ro a crescut frumos in paralel cu cresterea vanzarilor de dispozitive portabile in .ro.

Echipa se vede ca a muncit mult ca sa aduca site-ul la un anumit punct, punct care cred eu ca a fost impus de la inceput de investitor.

Da, eu cred ca Sorin Rusi impreuna cu Mugur Frunzetti au lansat acest site, cel dintai urma sa se ocupe cu dezvoltarea proiectului iar Mugur Frunzetti cu sustinerea financiara a acestuia. Banuiesc ca au avut si o intelegere in care se specifica faptul ca daca Sorin Rusi aduce proiectul la un anumit nivel, Mugur Frunzetti urma sa investeasca o suma mai importanta in acest proiect.

Nu cred ca LaptopNews.ro valoareaza la ora actuala 60.000 de euro si asta cu atat mai mult cat veniturile declarate ale site-ului sunt de 15.000 de euro. Daca ar fi asa, Costin ar fi scris deja cartea “Cum am vandut un blog cu 100k euro“.

In caz ca banuielile mele in legatura cu acest proiect pot fi confirmate sau infirmate ii rog pe cei ce sunt in masura sa confirme sau sa infirme.

Acum parca si vad cum apar ca ciupercile dupa ploaie sute de bloguri de it in peisaj si toti cei care le vor lansa vor lua de bun comunicatul de presa despre vanzarea LaptopNews.ro. Deja vad calcule precum faceau unii dupa vanzarea Monden.info:

Daca aia cu 50.000 de unici/luna au vandut site-ul cu 60.000 atunci eu cu 5.000 de unici pe luna o sa-l vand cu 6.000.

Si ca de sfarsit, care credeti ca va fi urmatorul blog vandut (fie doar prin comunicate)?