Se pare ca oficialii Yahoo! nu au avut rabdare pana miercuri (9 Martie), data oficiala pentru lansare si au lansat  inca de azi portalul Yahoo.ro. Pentru moment pagina functioneaza ca un agregator de stiri pentru ca Yahoo! a semnat acorduri cu marile trusturi de presa de la noi (Pro TV, Intact, Realitatea-Catavencu si Adevarul). Pe langa acestea veti gasi si continut de pe Gadgeteer.ro, lucru confirmat si de Dan Dragomir care dupa cum am observat este singurul din lista aia mare de gadgeteers ce inca mai adauga continut pe site.

Pe langa atata tam-tam eu nu vad nimic interesant, portalul a fost gandit pentru a prelua vizitatorii din .ro, marea majoritatea utilizatori de Yahoo Messenger insa pagina de download a acestuia nu a fost tradusa in romana (nu am inteles de ce?).

Am ras copios cand am vazut si banner-ul prin care eram indemnati sa folosim serviciul de e-mail cu mesajul: “E-mail-ul nostru blocheaza 99% din spam-uri” – oare daca le-as arata casuta mea de mail ar scoate banner-ul ori ar spune ca eu reprezint un caz singular?

Sursa poza