Chiar ma gandeam daca se va mai organiza anul acesta cel mai asteptat eveniment din blogosfera tinand cont de faptul ca anul trecut nominalizarile au inceput inca din luna februarie.

Asadar cu jutorul unui design fresh (i like it!) organizatorii ne anunta pe site-ul oficial al evenimentului ca de luni (12.03.2012) se da startul nominalizarilor de anul acesta. Puteti sa va nominalizati blogul sau blogurile preferate pana pe data de 20.03.2012 iar categoriile le gasiti aici.

Prima etapa de votare se va desfasura in perioada 22-27 martie iar a doua perioada intre 29 martie si 3 aprilie.

Reamintesc faptul ca Blogul de IT a participat anul trecut in concurs la categoria jurizata “Blog despre tehnologie” iar la finalul concursului s-a clasat pe locul 12 la acelasi numar de puncte cu locurile 11 si 10 obtinand un punctaj de 6.18 si asta in conditiile in care castigatorul a obtinut 7.56.

Anul trecut au fost 39 de candidati, cei care au jurizat au taiat in carne vie majoritatea blogurilor(1 si 2) si sunt tare curios cati candidati vor fi anul acesta, am o oarecare presimtire ca nu vor fi mai multi de 20-25.

Eu unul abia astept competitia desi in ultima perioada am avut destule probleme cu acest blog si nu numai, totusi cred ca am evoluat fata de aceeasi perioada a anului trecut si din punctul meu de vedere asta e tot ce conteaza, cat? cum? cu siguranta voi afla la finele concursului unde sper sa ma numar printre primii 10.

Anul acesta imi permit sa fac pe oracolul si sa dau chiar dinaintea nominalizarilor castigatorii acestei sectiuni:

Locul I – LaptopNews.ro

Locul II – ComputerBlog.ro

Locul III – Gadget.ro

Vom vedea…