Site-ul televiziunii PRO Cinema va fi relansat astazi. Project-managerul site-ului nu este nimeni altul decat Costin Cocioaba (ReFresh.ro).

O scurta prezentare a noului site:

“Site-ul www.procinema.ro va fi, incepand de azi, site-ul de referinta pentru cinefili pentru ca el va oferi userului tot ceea ce are nevoie printr-un nou continut si un nou design. Ultimele noutati despre vedetele de cinema, despre cele mai noi productii hollywood-iene si nu numai isi vor face loc in categoriile de Stiri, unde utilizatorul poate afla primul tot ceea ce se intampla in lumea miraculoasa a filmului, indiferent ca alege Gossip, Movie Time sau Star Life. Cronicile de film si interviurile fresh vor aduce un continut nou, plin de culoare.

Din noul site www.procinema.ro nu vor lipsi nici lansarile de film din tara si de peste hotare si nici evenimentele ce tin de lumea cinematografiei romanesti. Cinefilii vor pasi pe covorul rosu al celor mai importante festivaluri de film si premiere din lume si vor afla detalii din culisele acestora.Surprizele noului site www.procinema.ro se tin lant si prin rubrica Nachos, care ii invita pe cinefili sa descopere cele mai amuzante topuri de cinema, greseli din filme si replici celebre. Utilizatorii vor fi in permanenta la curent cu filmele din cinematografe si vor putea afla cand si unde ruleaza acestea.”Eu voi reveni cu o parere personala dupa lansare.

UPDATE: Site-ul arata bine, imi place combinatia de albastru, negru si rosu. Este de altfel mai ordonat fata de yoda.ro despre care am vorbit aici insa nu-mi place banner-ul din header cu serialul acela pe care il urasc din tot sufletul.

P.S. Categoria “Nachos” e preferata mea.