Site-ul yoda.ro a fost lansat in luna februarie anul acesta insa din cate am observat eu fara un anunt oficial sau ceva de genul asta. Acesta este destinat stirilor it&C dar si review-urilor de gadget-uri. Din cate am vazut de el se ocupa Costin Cocioaba (refresh.ro & costin.ro). Site-ul se pare ca are acelasi public tinta ca si celelalte site-uri din portofoliul PRO. Conform SATI yoda.ro a inregistrat in luna februarie 11.566 de vizitatori unici insa asta datorata unor zile cu spike de trafic dupa cum se poate vedea si aici:

In momentul de fata site-ul oscileaza intre 2.000 si 5.000 de unici pe zi. Majoritatea vizitatorilor banuiesc ca vin de pe celelalte site-uri precum stirileprotv.ro unde sunt prezente link-uri catre site.

Site-ul nu vine cu vreo noutate in domeniu, este un alt site de informare pe o nisa putin exploatata in .ro. Design-ul imi pare inghesuit, sidebar-ul este plin cu stiri de pe celelalte site-uri PRO insa va avea succes in primul rand pentru ca il are in spate pe Costin si in al doilea rand pentru ca face parte din portofoliul PRO. As vrea sa aflu de unde pana unde numele de yoda totusi?