De fiecare data cand pornesti la un drum nou sau incepi sa faci ceva nou trebuie sa ai neaparat un plan, nu conteaza daca acest plan va fi respectata intocmai insa e bine sa-l ai pentru ca sa stii pe parcursul drumului unde te afli si incotro te indrepti.

Planul meu in legatura cu blogul de it pentru 2011 arata cam asa:

  • doresc sa formez o echipa de cel putin 3 persoane care sa scrie pa acest blog asa ca oricine doreste sa faca parte din noua echipa ar trebui sa trimita un articol de minim 250 de cuvine (as prefera 2 articole daca se poate) pe office[at]new-it.ro, bineinteles ca articolul ar trebui sa fie unul in ton cu acest blog. Poate sa fie o stire, o recenzie sau o simpla parere personala despre un serviciu, un soft sau un dispozitiv. Articolele nu vor fi publicate pe blog decat cu acordul persoanei care l-a scris.Ca totul sa fie mai frumos voi oferi drept cadou persoanei ce imi va deveni pertener pe acest blog unul dintre jocurile pentru PC: Colin McRae Dirt sau Call Of Duty Warfare 2. Ca nou membru va trebui sa scrii minim 5 articole pe saptamana, sa fi o persoana cooperanta si sociabila. Cerintele nu sunt mari pentru ca nici recompensele nu sunt mari. Dupa cum am precizat in “Blogul de it in 2010” banii castigati din publicitate au fost destui de putini, bani cu care am reusit sa platesc gazduirea si sa recuperez banii pentru domeniu insa precizez ca nu asta e scopul principal al acestui blog. Oricum ar fi banii ce vor veni din publicitate se vor imparti.
  • in al doilea rand vreau ca blogul de it sa aibe o crestere de continut cu o medie de peste 60 de aticole pe luna si evident o crestere a cititorilor si a comentatorilor iar rezultatul se va vedea cu siguranta si in google analytics.
  • Un alt lucru important ar fi prezenta la cel putin 3 evenimente pentru mediul online
  • O prezenta activa in social media ar trebui sa devina o prioritate pentru ca orice as crede eu, fara o astfel de prezenta blogul de it va avea numai de pierdut.
  • As dori ca la sfarsit de an Blogul de it sa ajunga unul dintre cele mai cunoscute bloguri de tehnologie din .ro