People For Deals sau prescurtat p4d.ro este un proiect initiat de Bogdan Naumovici, un proiect cu o idee interesanta insa neaplicabila in .ro, am spus-o si acum 7 luni si o spun si acum. Degeaba a investit  Naumovici 60.000 de euro in acest proiect, au fost doar bani aruncati pe geam, pun pariu ca magazinul meu online a obtinut un profit mai mare in cele 4 luni de activitate decat p4d.ro in 7 luni si asta cu o investitie de doar 250 de euro, desi comparatia nu-i corecta, totusi incerc sa atrag atentia ca sumele acestea vehiculate prin online incep sa deranjeze mai ales ca nu vezi un proiect care sa aibe cu adevarat succes. Propun celor care isi lanseaza proiecte noi sa fie mai ponderati in aruncarea cu miile de euro, fie ele doar pe hartie sau chiar si in realitate.

In momentul de fata pe p4d.ro pare un proiect ce-si asteapta linistit sfarsitul si asta la doar 7 luni si un pic de la vestita lansare. Au fost pe tv, pe print, in online, etc., insa nu s-a vazut, 35 de like-uri??? Adica, WTF??!?! Facebook e in plina expansiune la noi si ei nu s-au gandit macar sa incerce o campanie? Degeaba iesi pe tv daca tu vrei sa intermediezi vanzari online, degeaba vrei sa creezi o platforma de intermediere unde sa aduni grupuri de oameni cu aceleasi interese daca tu nu reusesti sa apari in fata acestor utilizatori.

Abonamente? Cine e dispus sa plateasca un abonament cu gandul ca poate va cumpara ceva prin intermediul acestui site?

Da, sunt multe intrebari fara raspuns sau mai bine zis, intrebari la care Bogdan Naumovici nu a gasit un raspuns ori e posibil ca nici sa nu si le fi pus vreodata, lucru ce ma duce cu gandul la ce oare a mai pornit acest proiect?

In fine, am vazut proiecte lansate de oameni din online anonimi care aduc valoare, care au succes si a caror initiatori nu se lauda cum ca au bagat X mii de euro in respectivul proiect, ei pur si simplu tac si fac.

Nu vad p4d mergand ‘asa si-asa’: il vad fie imens, fie deloc.” – declara Bogdan Naumovici in interviul de pe blogul lui Dragos Stanca