Nu stiu cate persoane din online il cunosc pe Claudiu in prezent dar va asigur ca numarul lor creste pe zi ce trece si asta in principal se datoreaza tot lui Claudiu si pentru indarjirea cu care lupta in viata pentru viata. In al doilea rand se datoreaza oamenilor precum Cetin a.k.a Arhi.

Ce a facut Arhi?

A dat tonul si ca un influencer adevarat ce este, a reusit sa influenteze cateva persoane printre care si pe mine cu toate ca eu il stiam pe Claudiu de pe forumul Seopedia. Prima data cand am citit un post de al lui am zis ca tipul e arogant si de aceea vorbeste in engleza, nu m-am apucat sa-l mustrez cum au facut multi in necunostiinta de cauza dar m-am interesat de el, asa fac cu majoritatea persoanelor care imi atrag atentia intr-un fel sau altul si astfel am descoperit povestea lui, o poveste cutremuratoare si care iti deschide un pic ochii, te face sa privesti cel putin pentru un moment cu alti ochi viata. Doar gandeste-te la faptul ca banala redactare a unui text precum este acesta, lui Claudiu ii este imposibil de facut, sa nu mai vorbim de alte lucruri banale pe care noi le putem face zi de zi si el, din pacate nu.

Nu o sa stau sa povestesc eu despre Claudiu acum, tot ce vreti sa stiti despre el gasiti in link-urile de mai sus. Eu spun doar ca un om precum Claudiu, care in ciuda handicapului pe care il are, munceste (da, omul asta care e paralizat, munceste!) iar putorile nespalate ale patriei se dau bolnavi pentru a ne fura banii dar un om ca el merita tot respectul nostru si toata sustinerea noastra.

Acum Claudiu are nevoie de un mic ajutor din partea noastra, a tuturor. El este internat la spitalul Bagdasar din Bucuresti unde a fost operat pentru escare. Din ce am inteles mai urmeaza si alta operatie dupa ce se vindeca prima. Dupa cum banuiesc ca stiti sistemul sanitar romanesc si cum merg lucrurile pe acolo, eu unul am avut nesansa sa fac cunostiinta din plin cu el anul trecut si de aceea va rog pe toti cei care puteti sa faceti o mica donatie, indiferent cat de mica, sa o faceti, nu ca va rog eu ci pentru ca omul acesta merita, merita pentru ca e un luptator, pentru ca viata e frumoasa si merita traita.

Pentru donatiile via Paypal aceasta este adresa lui Claudiu de mail: cainiirosii2000@yahoo.com

iar pentru cei ce binevoiesc sa doneze prin banca o pot face folosind urmatoarele date:

Cont RAIFFEISEN BANK, sucursala Zimnicea, judetul Teleorman, titular cont Bita Verginia Doina (mama lui Claudiu)

Cont:  RO76 RZBR 0000 0600 0743 2135