Initial i-am dat si reply domnului Pop Dan (daca asta e numele real) la unul dintre comentarii in care ii ceream sa nu mai lase comentarii in genul acesta insa abia dupa aceea am vazut si al patrulea comentariu ce statea ascuns in SPAM.

Banuiesc ca sunt si bloguri unde astfel de comentarii sunt acceptate si pot sa dau un exemplu (ca ma rodea de mult) in acest sens.

Comentatul pe bloguri pentru unii este o metoda prin care isi aduc clienti, trafic si o pozitionarea mai buna in SERP’s insa 99% din cei care fac asta pentru diferite firme sau chiar pentru firmele proprii uita sa lase un comentariu decent. Prin decent ma gandesc la un comentariu de genul primului comentariu al acestui articol.

Lasand comentarii de genul domnului Pop Dan nu faci decat sa-ti asociezi afacerea cu SPAM-ul, lucru nu tocmai bun avand in vedere ca incerci sa faci “succesuri” online.

Deci da, cumparati de la PCmadd, ei sunt cei mai ieftini, ei ofera cele mai bune servicii post-vanzare, ei sunt cei mai ce ca doar ei ne zic asta si ar trebui sa-i credem pe cuvant.