T5 este un serviciu ce ofera cllientilor sai posibilitatea de a afisa pe site statisticile in timp real conform Google Analitycs. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie mai intai sa ai un cont de Analitycs si apoi sa permiteti serviciului T5 citirea statisticilor.

Acest proiect a implinit un an in noiembrie anul trecut iar in decembrie a depasit 2000 de site-uri inscrise. De asemenea a fost si premiat la concursul Webstock de anul trecut ocupand pozitia 3 la sectiunea Utility iar Hostway l-a inclus in incubatorul de aplicatii.

Deci toate bune si frumoase numai ca eu am descoperit o necorcodanta cu datele oferite in Google Analitycs si cele oferite de T5 care se lauda cu furnizarea intocmai a datelor. Am un blog inscris in T5 iar problema apare la timpul petrecut de un utilizator pe site. In T5 pe ultimile 30 de zile Average time on site este 1′,54″ insa in Google Analitycs apare 0′,54″. M-am uitat si la fiecare zi in parte iar in GA nu am nici o zi cu mai mult de 1′ si 20″ insa in T5 am 1′ si 59″.

Pentru mine nu reprezinta o problema asa mare insa daca tot oferi un serviciu gratuit de altfel dar despre care afirmi unele lucruri iar acestea nu sunt intcomai atunci nu e ok. Nu vreau sa denigrez sub nici o forma imaginea acestui serviciu insa trebuie specificate si problemele pe care le are pentru ca numai asa va deveni un serviciu mai bun.

Acum imi spune si mie cineva cat timp stau in medie vizitatorii site-ului in cauza?