E posibil sa fi auzit de trafictube.ro, un blog cu o idee cel putin inedita si care incet, incet a inceput sa prinda. Banuiesc ca este destul de greu sa creezi un blog de succes dintr-un blog ce se bazeaza pe user content insa cum de “giboni” din trafic nu ducem lipsa si nici de utilizatori dornici sa filmeze ispravile acestora se pare ca blogul nu duce lipsa de vizitatori.

Blogul are un nou look gratie celor doi Razvani de la Zoom-Studios (R. Tirboaca si R. Iacob). Unul dintre proiectele lor de care am mai mentionat in trecut se numeste adcaptcher.

Trafictube.ro este administrat de razvanbb.ro si este promovat in online de alti bloggeri precum Zoso sau Piticu.

Parere personala:

Nu am accesat prea des trafictube deoarece nu sunt un fan al masinilor si cu atat mai putin al condusului insa acum blogul pare mai aerisit (cred ca asta s-a si urmarit) si este mai placut ochiului. Bara de search mare e un alt lucru care imi place la el insa butoanele de socializare sunt exact aceleasi ca si cele ale lui Manafu, nu vreau sa fiu interpretat gresit, ele arata si dau bine cu restul temei insa puteau sa schimbe ceva la ele pentru a fi personalizate.

Cred ca trafictube.ro va avea fara dar si poate succes si va demonstra inca odata ca uneori nu ai nevoie decat de o idee simpla pe care sa o pui in practica. Mult succes!