La sfarsitul verii trecute am scris despre Chatroulette ca fiind noua fata a socializarii insa mai toata lumea ma contrazicea spunand ca Chatroulette e locul unde perversii (nu, nu aia de pe Tg. Ocna) socializeaza.

Acum, dupa aproape jumatate de an lucrurile s-au schimbat in bine. Ieri dupa-amiaza mi-am adus aminte de site si am hotarat sa intru din nou pe el sa vad daca au aparut ceva schimbari si daca au disparut perversii. Dupa primele minute in care pot spune ca am vazut si cateva fete (lucru foarte rar intalnit in trecut) a fost o scapare si anume o pustoaica de maxim 16 ani statea in sanii goi si aveam impresia ca plangea (a dat next prea repede ::)) ). La aproape un sfert de ora de “navigat” in universul video-socializarii am descoperit si un pervers (tot nu era la de pe Tg. Ocna). Un tip statea cu mana in pantaloni si….. iar camera focaliza actiunea. NEEEEEEEEXXXXT! Apoi am hotarat sa ma joc si am indreptat camera catre mainile ce statea pe tastatura laptop-ului si faceam semne (gen ok, next s.a.m.d) insa spre surprinderea mea dupa vreo 5 minute in care am amuzat ceva indieni, chinezoaice si cred australience am fost banat. (vezi imaginea de mai jos).

Dupa ce am fost instiintat ca ip-ul meu a fost banat am fost redirectionat catre un site denumit cradult (adica chatroulette pentru adulti) iar acolo eram ispitit de imagini cu gagicute care mai de care mai sumar imbracate si dornice de conversatii cu barbati ce stau cu mana-n pantaloni.

Dupa cum bine puteti observa din imagine inscrierea e gratuita, restul nu stiu si nici nu ma intereseaza.

De final pot spune ca Chatroulette a fost imbunatatit iar ideea uneui site alternativ pentru perversi si nu numai a fost geniala. Posibilitatea blocarii unui ip este o ideea la fel de buna insa deocamdata eu nu stiu de ce mi-au blocat tocmai mie ip-ul si nu stiu care este procedura, ma baneaza un admin sau pur si simplu ma raporteaza vreun user si aia e? Poate ma lamureste cineva si pe mine pentru ca eu nu mai pot accesa Chatroulette.

Sunt curios sa aflu si alte pareri despre acest site. E folosit in Romania sau nu? Poate reprezenta o noua fata a socializarii asa cum anticipam in articolul precedent?

P.S. De Cams.ro ce stiti? Foloseste cineva clona romaneasca a lui Chatroulette?