Daca nu ati auzit de Victor Catalin pana in prezent va spun eu cine este acest distins domn. Ati auzit de ZiarulToateBlogurile? adica de ztb.ro?(un agregator de continut) sau de ToateBlogurile.ro? ei bine, dansul este mesterul din spatele acestor proiecte. Un tip arogant si prost. Prost pentru ca acum doi ani de zile s-a dat rotund in fata celor mai renumiti investitori din online-ul autohton si l-a costat. Atunci a promis ca in maxim doi ani ToateBlogurile.ro va atinge magnifica cifra de 10.000 de utilizatori, fapt ce s-a intamplat ba mai bine de atat a ajuns la 13.575 de utilizator inregistrati. Succesuri pe linie ai zice dar lucrurile nu stau chiar asa pentru ca aceste proiecte vor disparea in data de 15 septembrie. De ce? Pentru ca nu sunt interesante pentru nimeni, nu va baga nimeni bani in astfel de proiecte si asta datorita acestui distins domn pe numele sau Victor Catalin, un om plin de sine care nu a stiut sa-si vada de lungul nasului la momentul potrivit si acum inghite in sec. Acest distins domn imi explica mie teoria succesului, imi dadea lectii de viata, etc. El fiind un om de radio de succes (Itsy Bitsy Radio) si un antreprenor de succes care acum se vede nevoit sa recunoasca ca a fost un fraier.

In afara faptului ca nu avea de gand nimeni sa investeasca in aceste proiecte, Victor Catalin nu a fost in stare sa monetizeze corespunzator site-urile pe care le detine si de aici banuiesc ca s-a rupt totul. Eu zic ca Victor s-a saturat sa vina cu bani de acasa si a hotarat sa renunte la proiectele lui de succes. 13.000 de utilizatori nu reprezinta nimic daca nu esti capabil sa faci ceva cu aceasta cifra. Nu spun ca eu as fi, daca as fi crezut asta probabil ca as dezvolta in momentul de fata un proiect similar dar diferenta dintre mine si Victor este ca eu sunt constient de ceea ce pot face si ceea ce nu pot face.

Multumesc, Victor Catalin! Multumesc pentru ca ai decis sa inchizi mizeria aia numita ztb.ro si sper sa nu mai iti vina vreo alta idee de succes.

Si ca de final sa ne amuzam un pic cu acest video care explica cel mai bine afirmatiile mele de mai sus:

Via Hoinaru