Defapt, dupa parerea mea nu mai erau un blog de ceva timp iar rebranduirea din Monden.info in Urban.ro e un lucru bun (cel putin pentru ei).

Orlando Nicoara, seful Mediafax si proprietarul mai multor proiecte online din care face parte si Monden.info a declarat:

“Nu mai suntem un blog, suntem un site care trateaza mai multe domenii pentru petrecerea timpului liber. Ramanem insa un site ce are ca tema principala muzica, dar care le-a facut loc si celorlalte rubrici. (unde “facut loc” = apar acum ca sectiuni separate)”

Schimbarea vine odata cu implinirea a 4 ani de la infiintare celui mai popular blog romanesc. O tema “magazine style”, un domeniu .ro, doua categorii noi (Lifestyle si Evenimente), un alt Project Manager in persoana lui Matei Garici, doi membri noi in componenta echipei (Andreea Inankur si Razvan Giula), in mare acestea sunt schimbarile survenite.

Echipa completa Urban.ro:

Matei Garici  – Project Manager
Edi Enache – Redactor Sef
Valentin Bosioc – Redactor (Muzica)
Andra Larisa Zaharia – Redactor (Muzica)
Razvan Giula – Redactor (Evenimente)
Cristina Oana Iancu – Redactor (Filme)
Andreea Inankur – Fashion-editor (Lifestyle)
Valentin Narcis Sturzu – Foto & Video
Anca Nelersa – PR & Marketing

Din cate am inteles, “sufletul” Monden.info – Cristina Chipurici a.k.a Pyuric nu a parasit corabia insa ea ramane doar in actionariat, deci adio articole marca Pyuric (pacat).

Noul Project Manager a declarat:

“Sunt sigur ca Urban.ro va deveni un punct de reper pe zona de goingout pentru ca echipa redactionala care a facut o treaba atat de buna pe Monden.info aducandu-l pe primele locuri la categoria siteuri de muzica, va aplica aceeasi reteta de succes si pentru celalalte categorii de continut (filme, evenimente, lifestyle).”

Scurta istorie Monden.info:

Initial acesta a fost detinut de Bobby Voicu, acesta pornise in 2005-2006 pe el un blog despre vedete, barfe, etc. insa a renuntat rapid ca pe urma in 2007 (27 mai) sa o convinga pe Cristina Chipurici si pe Ada Bogoevici sa scrie pe blog impreuna cu Vlad Balan (varul sau). Cu toate ca numele te ducea cu gandul la mondenitati, barfe si vedete de carton (sau plastic mai bine zis), noua echipa si-a propus sa faca din acest blog, cel mai popular blog din .ro si culmea, au reusit (bravo lor)!

In 2008 blogul a fost cumparat de Orlando Nicoara cu suma de 40.000 de euro devenind astfel primul blog vandut din Romania. Initial Cristina Chipurici a ramas doar ca Project Manager insa dupa aceea si-a rascumparat o parte din actiunile vandute redevenind actionar alaturi de Orlando Nicoara (smart move girl!).

In 2009 a fost schimbata tema blogului, a castigat pentru a doua oara “Cel mai bun blog de muzica” in cadrul RoBlogfest.

2010 a fost anul in care Monden.info a ajuns la maturitate si probabil ca schimbarea ar fi fost mai de bun augur daca s-ar fi produs la sfarsitul anului trecut decat acum insa mai bine mai tarziu decat niciodata.

De la inceput si pana in prezent, Monden.info a reusit sa ne uimeasca cu lansarile in premiera de piese si clipuri, cu interviuri in exclusivitate, cu articole bune si foarte bune, cu poze de la filmarile de videoclipuri, cu stiri de ultima ora si multe alte lucruri bune insa e drept ca venise momentul unei schimbari si cu toate ca regret intr-un fel miscarea, sunt de acord cu ea.

Multumesc Monden.info pentru drumul deschis noua, tuturor!

A “murit” Monden.info, Traiasca Urban.ro!

Sursa: CostinCelCareNuIaPauza