Despre Memolane se stiu prea putine lucruri in momentul de fata insa faptul ca fondatorii Skype au ales sa investeasca in acest proiect imi da de gandit. Atentia mi-a cazut asupra acestui proiect datorita sumei care se vehiculeaza a se investi in el: 2 milioane de dolari, o suma mare alocata unui proiect mare as spune eu. In privinta a ceea ce are de oferit memolane pot spune doar ca este, sau mai bine zis, va fi o platforma digitala care va colecta si interconecta gandurile, imaginile, mesajele si muzica ta de ieri , azi si maine.

Fondatorul acestui proiect este danezul Eric Lagier(fost angajat al Skype) care a renuntat la job-ul sau in favoarea proiectului memolane in aprilie anul trecut dupa ce proiectul a castigat un premiu la un concurs dedicat start-up-urilor in Cophenhaga.

De ce am vrut sa scriu despre proiectul memolane cu toate ca nu se stiu prea multe detalii despre el, deci implicit nici eu nu am cum sa scriu prea multe?

Pentru ca vreau sa arat ca inca se pot “inventa” multe lucruri in online iar cei care stau si se gandesc in momentul de fata la cum au reusit cei din urma(facebook, twitter sau google, youtube, etc), poate ar fi bine sa se gandeasca¬† la cum va fi in viitor pentru ca inspiratia vine visand.