Time Magazine” a hotarat ca Mark Zuckerberg este omul anului 2010 si astfel i-a dezamagit pe fanii lui Julian Assage care doreau ca “idolul” lor sa fie ales drept cea mai importanta figura din anul ce urmeaza sa se incheie.

Conform publicatiei americane, fondatorul Facebook a fost ales omul anului 2010 datorita faptului ca prin intermediul retelei sociale create a reusit sa conecteze peste jumatate de miliard de oameni si astfel a reusit sa influenteze stilul nostru de viata. Intr-adevar Facebook a cunoscut o crestere uriasa in 2010, ganditi-va ca numai in Romania a ajuns la peste 2 milioane de utilizatori. Daca ne uitam pe vreun site sau blog si acesta nu are fanpage sau macar un buton de like deja incepem sa credem ca acel site este invechit. Vrem, nu vrem, facebook a devenit parte din viata noastra de zi cu zi, lumea sta mai mult pe net decat oriunde altundeva si acest lucru a fost ca un catalizator pentru retelele sociale iar facebook-ul a reusit sa-i tina la ei pe site apeland la diferite tertipuri, gen jocurile pe care le urasc atat de mult insa trebuie sa recunoastem ca are si partile lui bune devenind o unealta gratuita de promovare a oricarui produs in online.

Cu siguranta ca stirea nu va surprinde pe multa lume la fel cum nu m-a surprins nici pe mine insa trebuie sa recunoastem ca alegerea este una corecta.

Cititi articolul din Time Magazine