Initial aveam un alt gen de articol schitat in cap insa am dat peste doua comentarii la acest articol a unui dobitoc care pretinde ca lucreaza la Manager.ro. Aceste comentarii stateau binemersi in Spam pentru ca Akismet are misrosu’ fin insa dupa ce i-am citit dobitocului scrierile am decis sa le scot de acolo si sa le public, nu de alta dar omu’ s-a adresat putinilor cititori ai blogului si era pacat ca acestia sa nu-l citeasca (doar pentru asta s-a spetit scriind) iar dupa cum vedeti i-am dedicat si un articol, numai pentru el.

Si acum, comentariile:

1. Bai, rahateilor, care suferiti de jurnalism pe blogu vostru de doi lei, altceva n-aveti de facut, vi s-au terminat revistele porno? Nu vi se mai scoala? Jurnalismul asta are multe forme, ce-i drept denaturate, dar ce putem face? Jurnalistii adevarati sunt si in Romania, bai Ady, dar nu mergem pana in Irak sa demonstram ceva. Cati vizitatori are blogul asta? 3 si cu voi tot 3? Sunteti niste cacati cu ochi. Afla ca rupem recorduri si o sa ajungem undeva sus. Avem 50.000 de vizitatori. Oare sunt toti cretini? In privinta continutului, intotdeauna mai e de lucrat. Ai vazut cat de lemnoasa e o stire de agentie? Cine dracu o citeste ma? Bunica? In rest, sa fiti iubiti in prostia voastra si sa nu mai credeti tot ce spune cacatu de zoso, un labar acneic, deja perimat. Lasa ca vine si randu vostru la mitraliat, canalii mici

2. m**e tuturor fuckerilor de pe acest blog vizitat doar de cei care l-au infiintat…sunteti gay si luati morcovu la gaoz…am 50.000 de vizitatori pe zi. voi? hai pa…fac presa gen cancan daca mi se da de mancare. plm de fuckeri terminati

Ceea ce am dedus eu e ca acest personaj ar lucra ca jurnalist dobitoc la Manager.ro, are un fetish cu Zoso si ii place sa se exprime vulgar. El este mandru ca facand spam si ca scrie fura articole de doi lei pentru a avea ce baga in gura.

Pei daca esti asa mandru de tine si ai tai colegi de ce vii pe amaratul asta de blog sa-ti exprimi parerile dandu-ne noua explicatii si injurandu-ne pentru ca noi nu stiim cum se face jurnalism (ce-i drept habar n-am)?

Aveti 50.000 mii de unici facand spam. 500.000 de euro investitie? Pei cu banii astia, eu ca un necunoscator zic ca as fi creat o publicatie online cu un continut premium care intr-un an, hai un an jumate ar fi ajuns prima in topul publicatiilor relevante. La voi conteaza traficul, 49.900 din unici pe zi reprezinta prostii care cred ca citesc stiri relevante iar restul sunt cei care intra sa se minuneze de voi.

Nu-l pup in fund pe Vali Petcu sau pe Costin Cocioaba dar as vrea sa-i vad pe ei cu cate 250.000 de euro de caciula, bani pe care ar trebui sa-i investeasca fiecare intr-o publicatie online. Pun pariu ca intr-un an de zile ar avea fiecare o publicatie online de succes cu acel continut premium de care ar avea nevoie online-ul nostru. Ei au reusit sa creeze din nimic bloguri de succes, doar imi imaginez ce-ar face cu 250.000 mii de euro.

De incheiere, domnule jurnalist dobitoc te-ntreb: O sa dormi la noapte mai linistit pentru ca te-am bagat in seama?