Later edit: Cyber Monday incepe la ora 09.00 AM, initial a fost anuntata ora 00.00, in fine.

Dupa succesul neasteptat inregistrat de Black Friday cei de le evoMAG au hotarat sa aduca la noi si conceptul de Cyber  Monday insa un pic mai tarizu decat ar fi trebuit, acest lucru datorandu-se in mare parte vanzarilor inregistrate pe 25.11.2011

Initial, Cyber Monday trebuia sa aibe loc in data de 28.11.2011 la evoMAG insa reprezentantii firmei au decis amanarea pentru a nu afecta calitatea serviciilor oferite.

In data de 28.11.2011 cei de la PcGarage au avut ceva reduceri sub denumirea de Cyber Monday iar cei de la SigmaNET au tinut sa schimbe denumirea in Pink Monday oferind reduceri substantiale la anumite produse de interes.

Tinand cont de faptul ca cei de le evoMAG s-au clasat pe locul II la capitolul vanzari si promotii de Black Friday, dupa eMAG, cred ca promotiile pregatite pentru ziua de maine vor fi cel putin interesante.

Cum de Black Friday am stat mai mult cu ochii pe eMAG si nu am avut timp sa comand nimic de la evoMAG, maine sper sa ma revansez si totodata sper sa aibe din nou un monitor cu TV de 23-24″ cu 50% mai ieftin, asa cum au avut si de Black Friday ca tare mi-as dori unul.

Black Friday a fost denumit si “Vinearea Neagra a serverelor” deoarece toata magazinele online care au oferit reduceri in aceea zi au avut probleme destul de mari cu serverele, site-urile au fost mai mult offline decat online. Sper ca maine sa nu se mai intample asa.