Daca anul trecut lucrurile s-au precipitat datorita avalansei de vizitatori neasteptati de care au avut parte magazinele online, speram ca Black Friday 2012 sa nu ne intampine iar cu site-uri cazute la datorie, iar promotiile unor magazine sa fie cel putin decente si sa nu isi bata joc de clienti precum au facut anul trecut cand au fost luate pe nepregatite de eMAG si promotiile lor si au umflat in fuga spre Black friday preturile ca mai apoi sa ofere reduceri de 10-15%. Nu o sa nominalizez aici care sunt magazinele respective, se stiu ele, dar incerc sa trag un semnal de alarma.

Magazinele online care si-au anuntat participarea la Black Friday 2012 sunt:

  • evoMAG.ro – desi nu s-au pregatit din timp anul trecut au avut promotii bune si foarte bune (pana la 80% reduceri) – vezi aici promotiile lor de anul trecut
  • Altex.ro – anul trecut magazinele de genul lui Altex nu erau interesate in mod direct de Black Friday, dar anul acesta se pare ca si Altex va avea reduceri consistente
  • Flanco.ro – facand parte din acelasi grup ca si eMAG era normal sa participe si ei la Black Frida, anul trecut au dat cu batul in balta, poate anul acesta se revanseaza
  • MarketOnline.ro – un magazin a carui design a ramas in era 1.0 sau ca sa nu fiu total rautacios, 1.5, dar in cazul de fata nu conteaza cum arata ci promotiile pe care le vor avea. Sa speram ca nu se vor face de ras si ne vor da peste nas.
  • F64.ro – magazinul online al pasionatilor de fotografie, eu il sar ca nu sunt nicidecum vreun pasionat foto, dar il recomand celor care sunt.
  • PCGarage.ro – anul trecut m-au dezamagit crunt, ma asteptam sa aibe oferte frumoase, dar cu -10% la produse nu poti sa numesti ca ai participat de Black Friday, poate anul acesta isi vor schimba directia si vor lua exemplu magazinelor care au facut succes anul trecut.

Cam acestea sunt magazinele ce si-au anuntat participarea la Black Friday 2012, e posibil ca pe parcurs sa mai apara cateva nume in lista si voi updata acest articol.