Pe net exista o sumidenie de site-uri care se “adreseaza” copiilor insa cu adevarat aceste site-uri sunt concepute in asa fel incat dorintele copiilor si ale parintilor sa fie pe ultimul plan iar interesul celor care le creeaza pe primul loc. Nu am de gand sa dezbat problema sigurantei unui copil in mediul online care este atat de ostil celor mici insa vreau sa va prezint un site de copii care este conceput cu adevarat pentru copii dar in acelasi timp urmareste si nevoia de siguranta pe care o doresc parintii. Numele acestui site este Strengari.ro si numai acest fapt te duce cu gandul la un loc ideal pentru copiii dvs.

De ce este atat de interesant site-ul acesta? Pei, prima impresie care ti-o creeaza atunci cand il accesezi este o imagine a unui loc in care un copil are cu adevarat posibilitatea sa se joace, sa descopere si sa invete. Acest site pentru copii este usor de utilizat atat pentru copii cat si pentru parinti iar despre ceea ce discutam la inceputul articolului si anume nevoia pe care orice parinte o are pentru a-si proteja copilul este foarte placut conceputa printr-o masura de protectie prin care un parinte ii poate crea un cont copilului sau si ii poate seta timpul de joaca si eventual dupa expirarea acestuia poate urmari ceea ce “strengarul” sau a facut in acest timp pe site.
Un lucru esential pe care un site dedicat copiilor trebuie sa il aibe este design-ul specific si aici ma refer in principal la culori si la desenele din fundal. Daca vrei sa ai un site pe care copii sa-l adore trebuie neaparat sa fie frumos colorat si desenat iar la acest capitol Strengari.ro sta foarte bine. Logo-ul site-ului este un zmeu frumos colorat iar fundalul temei reprezinta o casa in aer liber dand senzatia de libertatea(exact ceea ce-i place unui copil) + o casuta de copii intr-un copac frumos desenate exact ca si cum ar fii dintr-un desen animat. Pe langa design si culori trebuie sa vii si cu un continut adecvat copiilor iar dupa cum bine stiim, jocurile sunt principala preocupare a unui copil insa nu numai acestea il vor determina sa revina pe site ci si faptul ca aici gasesc o multime de lucruri interesante si uneori necesare cum sunt cele din categoriile “Educatie” si “Scolare”.
In final pot sa mai spun ca Strengari.ro este un loc potrivit pentru strengarul din casa fiecaruia pentru ca aici, acesta se poate simti liber dar si in siguranta in acelasi timp.