In urma cu cateva ore s-a dat startul celui de-al doilea challenge din cadrul competitiei iChallenge care are in prim plan noul smartphone lansat de Apple si care ne va arata unde se situeaza marketing-ul afiliat in Romania. Primul challenge a fost incitant, mii de lead-uri in doar cateva zile din partea unor superafiliati, castigatorul este nimeni altul decat recent incoronatul rege al afiliatilor si superafiliatilor de pe intreg teritoriul tarii, Serban Cristian. Nu o sa intru in detalii privind acest challenge si cum a fost castigat pentru ca veti gasi pe blogul personal al regelui tot ce va intereseaza despre strategia aplicata si in plus, daca aveti rabdarea de a citi toate articolele scrise de super afiliatul care a atins recent 100.000 lei din comisioane in reteaua 2parale, veti capata un bagaj de cunostiinte de care va veti putea folosi in cazul in care veti decide ca ii puteti calca pe urme.

Revenind la iChallenge, aceasta este cea de-a treia competitie organizata de 2Parale: prima a fost Fashion Affiliate Challenge si a doua Summer Affiliate Challenge. Dupa startul furtunos si rezultatele cu mult peste asteptari ale challenge-ului la categoria lead-uri a venit randul si challenge-ului asteptat cu sufletul la gura de toti afiliatii si super afiliatii 2Parale. Acesta se va desfasura in perioada 29 octombrie si 11 noiembrie 2012 si implica lupta dintre cele doua grupe de afiliati, dar si lupta interna dintre grupe, astfel ca pentru fiecare grupa castigatorul va primi un iPhone 5, iar locurile 2 si 3 cate 200 si respectiv 300 de euro fiecare.

Super afiliati au fost considerati cei care au reusit performanta de a avea intr-o luna oracare de cand sunt afiliati 2Parale sa inregistreze comisioane aprobate ce totalizeaza peste 4500 lei.

Acum vorbind despre persoana mea, imi doresc enorm sa ma situez in primii 10 afiliati si stiu sigur ca acest lucru implica mult de munca, dar fara putina imaginatie nu o sa fac nimic pentru ca daca numarul super afiliatilor este restrans (dupa parerea mea sunt undeva la 70-80 de persoane), atunci numarul afiliatilor este de ordinul a catorva mii, iar sa ajung top 10 la acest challenge este intr-adevar o adevarata provocare. Nu spun minciuni si nu mint pe nimeni, imi doresc la fel de mult sa ies pe primul loc, dar stiu ca nu sunt inca pregatit pentru asa ceva, dar niciodata sa nu spui niciodata.

Am un plan destul de elaborat si cateva elemente surpriza, ce va iesi o sa cititi cu siguranta tot aici, pe Blogul de IT, in 2-3 saptamani, pana atunci va invit sa urmariti intrecerea pe pagina live a challenge-ului.