Nu, nu al tuturor timpurilor 🙂 ci doar a nopti acesteia. Cu toate ca nu am nici o treaba cu “cele sfinte” si cu atat mai putin cu acesti oameni ce prevestesc sfarsitul lumii si care se plictisesc rau de tot (altfel nu-mi explic) am vrut din curiozitate sa le vad site-ul organizatiei sau ce forma legala si-au insusit datorita faptului ca l-am vazut scris pe un panou publicitar ce-l prezentau cei de la tv zilele acestea. Din pacate serverul lor este ingenugheat, banuiesc ca au fost, sunt si vor fi destui curiosi ce doresc sa acceseze minunatul lor website insa deocamdata nu se poate vedea decat cu ajutorul instantaneelor facute de Google.

De admirat faptul cum au reusit sa ajunga atat de mediatizati avand in vedere ca cel putin an de an apare cate unul mai plictisit de viata si care prevesteste sfarsitul lumii, plictisit ce nu ajunge asa de mediatizat ca octogenarul ce conduce “Radioul Familiei”. Care este secretul lui? Am inteles ca a strans si o suma frumusica din donatii deci ceva s-a intamplat, plictisitul asta are ceva diferit insa nu m-am prins eu ce anume pana acum.

In alta ordine de idei, cei de la Mashable au un articol interesant legat de sfarsitul lumii iar acesta poate fi ultimul articol aparut pe Blogul de IT. Shit!