Contrar previziunilor, cea mai mare retea sociala din lume a ajuns la 750 milioane de utilizatori activi lunar. Daca la sfarsitul lunii mai Facebook pierde milioane de utilizatori, in mare parte datorita problemelor de confidentialitate a datelor, acum TechCrunch ne anunta ca numarul de utilizatori a crescut destul de mult fata de anul trecut cand numarul lor era de 500 de milioane. Tot atunci a fost si ultima confirmare a numarului de utilizatori din partea Facebook, se aud scriu zvonuri precum reprezentantii Facebook asteapta depasirea milestone-ului de 1 miliard de utilizatori pentru a oferi publicitatii cifrele.

Tot din categoria zvonuri precizez si mult asteptata listare la bursa a companiei, listare ce se lasa asteptata de prea mult timp. Sper sa o faca cat de curand, spre binele lor.

Contrar majoritatii, eu cred in Facebook desi nu sunt fan (numar pe degete minutele petrecute intr-o saptamana in retea). Cred in aceasta companie la fel cum cred in industria online. Intr-adevar, sunt de parere ca la un moment dat Facebook va stagna (mai e mult) si poate chiar o va lua in jos un pic insa nu cred ca va avea soarta HI5-ului, sub nici o forma!