Ieri, Radu Apostolescune ameninta” cu o surpriza, surpriza ce a fost interpretata in multe feluri insa nu cred ca s-a gandit cineva ca eMAG va anunta azi ca au inclus in oferta lor peste 20.000 de titluri de carti. Carti ce se afla in stocul eMAG si ce pot fi livrate oricand.

„Cartile sunt o categorie foarte interesanta în comertul online datorita potentialului semnificativ de dezvoltare si la noi. Targetul pe care ni l-am propus este sa devenim cel mai mare vanzator de carte din România în maxim un an,” a declarat Radu Apostolescu, Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Astfel ca dupa lansarea platformei eMAG Marketplace impreuna cu categoria Jucarii in urma cu o luna si jumatate avem cea de a doua categorie si zic eu mult mai importanta si anume ” Carti“.

Conform comunicatului de presa, noua categorie este disponibila in urma parteneriatului semnat de eMAG cu Libris, companie cu o traditie de 20 de ani in domeniul distributiei de carte.

Incet, incet eMAG incepe sa semene cu Amazon, adica sunt pe drumul cel bun avand in vedere ca asta este si scopul principal.

De retinut faptul ca pana pe data de 15 iunie 2011 puteti sa cumparati orice carte cu un discount de 20% fata de pretul normal de vanzare.