Acum cateva zile s-a incheiat campania “Castiga un BMW ROSU NEGRU cu IE9 si eMAG“, campanie ce ar trebui sa ii stimuleze pe cei de la Google, respectiv Mozilla sa faca cate o campanie asemanatoare. Cei de la Google ar putea pune la bataie un Ferarri iar cei de la Mozilla ar putea miza pe un Volvo, desi IE9 nu seamana mai deloc cu BMW-ul rosu negru oferit ca premiu.

Dupa doar o scurta pauza de cateva zile, azi 20 septembrie 2011, eMAG va provoaca la un nou concurs. Da, incepe din nou “nebunia”, eMAG impreuna cu Vodafone lanseaza RETEAUA 3, concursul cu cel mai mare premiu din istoria online-ului autohton. Marele premiu, dupa cum scrie si in titlu este de 100.000 de euro cash. O suma care ii va face pe participanti sa viseze frumos.

“Reteaua 3 se desfasoara sub forma unui concurs de cultura generala despre tehnologie, internet si comert online. Spatiul de desfasurare este harta Romaniei furnizata de serviciul Google Maps pe care jucatorii isi plaseaza antene de acces la internet, le intretin si le cresc nivelul de acoperire. In timpul competitiei, jucatorii raspund la quizuri zilnice sau se provoaca reciproc la quizuri contracronometru in care cel mai bun castiga credite de joc de la celalalt.”

Pe langa marele premiu vor mai fi si cateva premii mai mici in numar toatal de 1200:

  • 12 tablete iPad 2
  • 12 telefoane Vodafone 555
  • 840 carduri cadou eMAG de 50 de lei
  • 420 de cartele prepaid Vodafone.

Mai multe detalii despre concurs gasiti aici.