Am mai abordat acest subiect si in trecut insa de data asta vreau sa scot in evidenta alte lucruri si pe langa asta sa-mi spun parerea personala despre poker in general dar si despre pokerul online.

Nu cunosc prea multe detalii din substarturile acestui joc in online insa stiu ca in orice joc exista castigatori si invinsi, fie ca e vorba de fotbal, baschet, hochei, handbal sau chiar pariuri, intotdeauna cineva castiga si cineva pierde. Asa e jocul si as ava fi intotdeauna.

Poker online am jucat ocazional si asta pentru ca-mi place pokerul insa nu am jucat pe bani reali ci la turnee freerolls, locul de unde ar trebui sa porneasca orice incepator. Sfatul meu dar si a multor alte persoane e ca atunci cand vrei sa joci poker online sa o faci o perioada pe bani virtuali ca sa te obisnuiesti cu jocul si mai spun eu ca sa vezi daca esti cu adevarat pasionat de acest joc.

Pokerul se invata iar apoi se simte:

E ca la orice alt joc, mai intai inveti regulile, inveti anumite lucruri pe care un amator nu le stie iar apoi trebuie sa simti miscarile adversarului/adversarilor. Poker e atat un joc al mintii, al stapanirii de sine cat si a norocului, fara cele trei, pokerul nu ar exista.

Pokerul ca stil de viata:

Sunt persoane extrem de pasionate de acest joc, persoane care castiga bani buni din asta si traiesc o viata de vis pentru altii insa fara pasiune si munca nimeni nu ajunge nicaieri. Probabil ca multi se gandesc la faptul ca pokerul este un joc de noroc care te poate imbogati peste noapte fara sa investeti nimic sau aproape nimic. Ei bine, cei care gandesc asa se insala pentru ca a deveni un jucator profesionist de poker trebuie mai intai sa investeti timp, pasiune si nu in ultimul rand bani. Nu e usor sa-ti pierzi noptile jucand poker cautand sa-ti imbunatatesti strategia de joc, sa-ti formezi un stil propriu de joc pe care altii sa nu-l descifreze, etc. Stiu cateva din lucrurile acestea de la amicul meu despre care v-am povestit in celalalt articol. In pokerul profesionist se munceste, se fac sacrificii si se castiga atatia bani cat esti in stare sa faci.

Bani din poker:

Banii din poker se fac ca oricare alti bani si anume in urma unei investiti, fie investeti timp, fie investesti timp si bani. Nu-ti pune nimeni bani in cont doar pentru ca tu vrei. Ca sa dau un exemplu, multi au auzit ca se fac bani din blog si toti au tabarat sa-si faca blog, fie gratuit, fie au investit cativa banuti insa putini s-au gandit daca sunt cu adevarat pasionati de acest fenomen si de aceea gasesti acum mii de bloguri abandonate.

Si in poker e la fel, esti pasionat, joaca, munceste, invata si treci la urmatorul nivel. Daca pui pasiune in ceea ce faci e imposibil sa nu reusesti.