Am precizat faptul ca am inscris Blogul de IT la concursul Roblogfest de anul acesta. L-am inscris cum era normal la sectiunea de tehnologie. Ieri am aflat componenta juriului la aceasta sectiune si am fost un pic surprins de persoanele din componenta acestui juriu. Insa inainte de a preciza motivul pentru care am fost surprins sa va prezint juriul pentru categoria “Bloguri de tehnologie“:

1. Costin Cocioaba

2. Cristi Dorombach

3. Cristi Manafu

4. Vali Petcu

5. Bobby Voicu

Acum sa va spun de ce am fost surprins si de ce cred ca unele persoane nu ar trebui sa faca parte din juriul acesta. Precizez de altfel ca nu am nimic cu aceste persoane si nu contest experienta lor insa organizatorii ar trebui sa ia in considerare si faptul ca nu poti sa formezi un juriu din persoane implicate in proiecte ce vor fi jurizate de ei. Nu e moral in primul rand. Unii o sa spuna ca nu are nici o legatura insa proiectul Gadgeteer a pornit din cate stiu eu de la Cristi Manafu si in el au fost sau mai sunt implicati Vali Petcu si Cristi Dorombach. Am observat ca doar Dan Dragomir mai scrie pe acel blog in ultima perioada iar acesta mai este inscris si cu blogul personal + blogul computerblog.ro pe care l-a lansat acum 3 saptamani si dupa cum spune chiar el: “Ideea si numele apartin lui Vali Petcu.”

Nu conteaza cine iese castigator, ce conteaza e faptul ca un juriu nu ar trebui sa aibe in componenta sa persoane ce au ori au avut numele legat de proiecte participante la concurs. Fair play!

Probabil ca parerea mea e prea “mica” ca sa conteze insa asa ar fi corect.

Am inscris Blogul de IT in concurs pentru expunere nu pentru a castiga. Spre deosebire de altii eu imi stiu bine locul iar deocamdata acest blog nu are valoarea necesara pentru a castiga acest concurs.

Vad ca nimeni nu a sesizat acest lucru pana in prezent si de aceea am hotarat sa-mi expun parerea. Tin sa mai precizez inca odata faptul ca ii respect pe cei din juriu insa as vrea sa fie corecti.