Dap, nici bine nu am terminat de scris un comentariu prin care le uram succes celor de la Urban.ro si am dat click din nou pe link sa verific comentariu insa dupa o secunda am fost redirectionat catre o pagina din aceea prin care “smecherii” prostesc pe uni sa cumpere niste CD-uri cu metode fantastice si dovedite si nemaintalnite pentru …. MARIREA penisului.

Initial am avut intentia sa ma uit in …pantaloni insa mi-am dat seama ca astia de vand prostii din astea nu mi se adreseaza asa ca am dat X si am zis sa intru din nou pe Urban.ro, intru, dau click si cand colo iar mesajul:

“Esti pe deplin multumit de marimea penisului tau?”

Zic, astia m-au dibuit, cum naiba fac sa scap de reclama asta ce se adreseaza numai celor cu penisuri mici. Nu am inteles cum m-au prins insa sa stiti ca nu-i frumos ceea ce faceti, da?

In fine, lasand gluma deoparte, sper sa fie doar vreo greseala, un bug ceva ca altfel e vai de mama lor mai ales ca vad ca site-ul e deja plin de reclame.

Twitteristii au dat de veste de acum o ora de faza asta si as am-am prins ca nu era reclama numai pentru mine. :))

Repet, greseli se mai intampla astfel ca nu-i capat de tara insa sper sa nu mai vad reclama pentru marimea penisului ca deja devine suspecta treaba mai ales ca acum 3 saptamani, noaptea dupa ce am aterizat pe Otopeni, primul mesaj pe care l-am primit dupa ce am deschis telefonul a fost de la un site ce ma intreba daca nu cumva doresc sa imi maresc penisul (o sa pun o poza pe blog ca sa vedeti ca nu mint).

Rog Echipa Urban.ro sa ma anunte cand au “reparat” bug-ul cu marirea penisului ca sa pot intra si eu pe site.