Acum cateva saptamani cautam pe net lucruri interesante despre blogging pentru ca vreau sa invat cat mai multe lucruri ce au legatura cu ceea ce fac zi de zi. Eu fiind o persoana nu tocmai ordonata, aveam nevoie de un ghid si asa ceva am si gasit iar dupa cum am observat acelasi lucru au gasit si altii. Un ghid in care gasesti sfaturi de calitate, idei pentru proiectele tale si cel mai important lucru(dupa parerea mea) o persoana foarte placuta si cu o abordare noua a tot ce inseamna blogging in .ro. Acest ghid se numeste NechitaGabriel.ro iar persoana din spatele acestui “ghid” a scris un articol in care prezenta metodele prin care un cititor poate sa-i multumeasca unui blogger sau in cazul nostru de fata, un blogger sa-i multumeasca unui alt blogger. Sper ca Gabriel sa nu se supere pe mine pentru reproducerea a catorva fraze din ultimul sau articol:

1. “Promoveaza-ma sincer. Adica nu astepta sa te rog eu. Promoveaza-ma daca merit. Nu pretind sa am parte de atentie, daca nu o merit.”

2. “Printr-un comentariu poti sa ma ajuti mai mult decât crezi. Poti sa imi multumesti, sa ma corectezi, sa ma apreciezi sau sa ma critici.”

3. “Ajuta-ma sa devin mai bun. Nu m-am nascut învatat si nici nu pretind asta. Vreau doar sa devin mai bun si mai relevant pentru tine.”

Personal ii multumesc lui Gabriel pentru articolele cuprinzatoare si pentru sfaturile pe care le pune la dispozitia noastra. Pe aceasta cale rog pe cei ce sunt interesati de blogging sa-l citeasca pe Nechita Gabriel!