Dupa succesul neasptetat de mare inregistrat de Black Friday la sfarsit de noiembrie, eMag se remarca din nou cu Crazy Days, tot la sfarsit de luna. Prima zi a fost dedicata laptopurilor Dell, laptopuri ce au beneficiat de 20% reducere starnind astfel interesul cumparatorilor si cauzand totodata o crestere de 100% a traficului (conform blogului oficial). In prima zi se pare ca eMag a vandut cu aproximatie 1.200 de laptopuri, lucru destul de bun tinand cont ca la nivel national se vand in medie 1.000 de laptopuri/zi in mediul oline.

A doua zi a fost una si mai interesanta deoarece eMag au oferit un discount de 400 ron la achizitia oricarui laptop marca Toshiba, un brand pe gustul meu. Urmeaza a treia zi, incepandu cu ora 7.00 AM vor fi disponibile noile oferte, dar am putea presupune ca acestea vor fi tot pentru laptopuri si cum ii cunosc pe cei de la eMag cred cu taria ca astazi va fi ziua HP (totusi nu bag mana-n foc 🙂 ). Vom vedea.

Later edit: Azi este Ziua Asus la eMag, 20% discount la toate laptopurile din promotie.

Se pare ca eMag au prins gustul promotiilor din afara sau mai bine zis, au invatat marketing din occident, nefind nicidecum un specialist in marketing ci un simplu observator nu pot sa nu mai fac o referire la Black Friday de la sfarsitul lunii noiembrie (in apropierea Craciunului) si la Crazy Days din zilele acesta de sfarsit de martie si din apropierea Pastelui, a sputea fi un pic rau si sa afirm ca eMag ofera promotii din Paste-n Craciun :), totusi, tinand cont de faptul ca ei par a fi singurii profesionisti cat din vine vorba de campanii de acest gen o sa subliniez faptul ca a fost doar o gluma si aceasta trebuie tratata ca atare.