Dupa cum probabil stiti deja (sau ar trebui sa stiti) pe Blogul de IT se desfasoara un mic concurs intitulat “Abonatul Lunii“, un concurs ce presupune simpla abonare prin e-mail la acest blog si care are ca premiu un produs in valoare de 50 de RON la alegere din oferta eMag.ro.

Scopul concursului este evident, cresterea numarului de abonati ai acestui blog. Am observat ca desi atat traficul blogului cat si comentariile de pe acest blog au crescut, numarul abonatilor a ramas aproximativ acelasi si astfel prin acest concurs m-am gandit sa impulsionez cititorii sa se aboneze. Nu ma ascund dupa degete si spun deschis faptul ca vreau ca cei care intra pe acest blog sa devina cititori fideli astfel ca daca te numei printre cei carora le place acest blog si, nu ar fi rau sa te abonezi prin intermediul casutei din dreapta la acest blog.

Abonarea prin e-mail inseamna ca atunci cand eu scriu un articol pe acest blog, tu vei fii instiintat printr-un mail in legatura cu acest lucru. NU voi trimite mail-uri nesolicitate, NU voi face spam (sunt total impotriva acestor practici) asa ca, curaj!

Pana in prezent numarul de abonati prin e-mail este de 19 insa doar 14 dintre ei sunt “valizi” pentru concurs deoarece 5 adrese de mail nu au fost verificate astfel ca daca te numeri printre cei care nu au dat click-ul de validare trimis de Feedburner, te rog sa intri pe adresa de mail cu care te-ai abonat si sa cauti mail-ul in cauza si sa dai click pe link-ul de validare altfel nu vei putea participa la extragerea ce va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

Specific inca odata ca desi premiul nu este extraordinar de mare, sunt sigur ca oricine este pasionat cat de cat de zona IT isi poate gasi un produs sau chiar mai multe din oferta eMag.ro si in acest sens revin cu cateva sugestii de produse a caror valoare nu depaseste 50 de RON.

1.  Cooler procesor – 47 de coolere de unde poti sa alegi

2. Rack Hard-disk – 8 rack-uri pana in 50 de lei

3. Modulator FM –  nu mai sunt la moda insa inca mai sunt utile, poti alege dintre cele doua modele disponibile

4. Timer, prize sau prelungitoare – 17 produse din aceasta categorie ce au pretul sub 50 de RON

5. O husa pentru hard-disk-ul extern – 4 huse disponibile

6. Un Mouse pad – ai 30 de modele de unde poti alege

7. Un neon pentru pc-ul tau – Alege-ti un neon din cele 18 modele

8. O geanta noua pentru laptop-ul tau – 27 de modele de diferite dimensiuni si culori

8. Un suport pentru TV (plasma, lcd) – 4 modele

9. Un film (doua, trei) pe DVD – Alege un film sau mai multe din oferta generoasa

10. O jucarie pentru copii – Un cadou pentru cei mici

Dupa cum observati, oferta eMag e destul de generoasa chiar si pentru un buget de 50 de lei. Sunt mult mai multe produse ce se incadreaza in aceasta suma insa va las sa le descoperiti singuri.

Data in care se va face extragerea castigatorului va fi 3 August 2011, adica ziua in care implinesc 26 de ani, zi in care vreau sa fac cinste unui cititor al Blogului de IT, proiect in care inainte de toate am pus mult suflet.