Incepand de azi, 1 iulie 2011, dau startul la un concurs pe acest blog, concurs ce se va desfasura in fiecare luna din acest an si care va purta denumirea de “Abonatul lunii“. Ceea ce trebuie sa faci ca sa intri in concurs este extrem de simplu si usor, trebuie doar sa te abonezi la fluxul RSS al Blogului de IT prin e-mail. In casuta din dreapta introduci adresa ta de e-mail si apesi enter. Nimic mai simplu!

Premiul

In afara de faptul ca vei primi zilnic informatii din lumea IT :D, prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.org, la sfarsitul fiecarei luni, se va extrage norocosul lunii sau mai bine zis “Abonatul lunii“. Datorita faptului ca nu m-am decis sa aleg un premiu anume, acesta va consta in orice produs cu valoarea maxima de 50 RON din magazinul online eMAG.ro. Castigatorul isi va alege unul sau mai multe produse ce insumeaza 50 de RON iar eu il/le voi trimite acasa, gratuit.

Cum fac asta? Simplu! Cand voi comanda produsul ales de castigator, il voi plati online cu cardul iar factura si garantie le voi trece pe numele castigatorului. De precizat ar mai fi faptul ca transportul produselor este gratuit astfel castigatorul nu va plati absolut nici un ban!

Totusi mai exista o mica conditie si anume, castigatorul v-a trebui sa pozeze produsul primit si sa-mi trimita o poza cu el pe mail pentru a publica un articol pe blog.

Ca fapt divers, am aruncat un ochi pe eMag.ro pentru a oferi cateva sugestii drept premiu:

Practic, sunt mii de posibilitati! Pot spune rapid inca cateva produse ce se incadreaza in aceasta suma: mouse, tastatura, sursa de alimentare, cablu de date, gamepad, joc pc, o carte, card de memorie si multe altele. Sunt multe combinatii iar alegerea e a castigatorului. Ceea ce are el nevoie, aia va primi dar cu conditia ca acel produs sa se afle in stocul eMag.ro la data respectiva.

Castigatorul lunii iulie va fi anuntat in data de 31 iulie. Extragerea va fi filmata si postata pe blog. Castigatorul va fi instiintat printr-un e-mail.

Abonatii din luna iulie sunt inscrisi automat la extragerile din lunile urmatoare, cine nu castiga luna aceasta ramane cu sanse pentru luna urmatoare.

Disclaimer: Acest concurs este sponsorizat din bani proprii si nu are nici-o legatura cu nici-o firma!