Cauti o metoda simpla prin care sa poti face mii de euro online? Vrei sa castigi bani online si nu stii cum? Te-ai saturat de metodele de castigat dolari si euro jucand jocuri sau dand click-uri ca nebunul pe net? Vrei sa faci bani cu adevarat in online? Ai incercat sa fi noul Zoso sau Arhi si nu ti-a reusit? Atunci, ai ajuns exact unde trebuia. In articolul de mai jos am sa-ti explic cea mai buna metoda de facut bani online.

Asa cum il privesc eu, mediul online, reprezinta o oportunitate pentru majoritatea tinerilor din ziua de azi. Bineinteles, ma refer la tinerii care stiu ca mediul online e dincolo de jocurile de pe facebook sau alte prostii de genul asta.

Aud in fiecare luna persoane de varsta mea care se plang ca nu-si gasesc de munca sau nu-si gasesc un job pe placul lor ori ca banii pe care ii castiga la ora actuala nu le sunt de ajuns. II cunoasteti si voi cred, sunt colegii de munca, prietenii care o ard aiurea toata ziua, vecinii de palier sau cunostiinte ale prietenilor prietenilor, etc. Ceea ce vreau sa spun e ca sunt destui oameni care AR TREBUI sa munceasca, dar nu o fac din diferite motive, mai mult sau mai putin relevante.

Nu stiu exact ce bani se castiga in alte orase din tara, dar la mine in Tulcea salariu mediu este intre 1.000 si 1.200 de lei/luna, sunt oameni care muncesc pentru 700 de lei si altii care muncesc pe 2.000 de lei, depinde de calificarea pe care o ai si de noroc.

Ei bine, acum ca am prezentat un pic datele problemei, oare ce ar spune acesti tineri si nu neaparat doar ei, daca ar putea sa munceasca de acasa si sa castige intr-un mod destul de simplu de la 2-300 de lei/luna la 900-1000 si chiar mult mai mult? Probabil ca daca nu le-ar povesti cineva la costum in cadrul unei conferinte unde participa mai multi fraieri tineri, ar spune ca nu sunt interesati, ca nu e pentru ei, ca ei nu stiu, ca nu pot, ca nu…, nu… si nu. Eu am incercat de cateva ori sa deschid ochii unor amici, dar raspunsul a fost ca nu e pentru ei, ca nu…, nu si nu, asta fara macar sa stie ce presupune acest tip de munca, nu mai spun ca sa faca o incercare sau altceva.

Cum poti castiga simplu si destul de rapid bani online?

Vorba lor (a celor carora le plac sa fraiereasca): “Nu ai nevoie decat de un calculator si o conexiune la internet” – perfect adevarat si in cazul nostru. Insa abia acum vine partea mai grea, partea in care sutele sau miile de euro nu vin decat prin MUNCA. Pentru multi acest cuvant este sinonim cu “taiatul frunzelor pentru caini”, “plimbat cu masina”, “stand pe scaun jucand solitaire”, etc. Acum, daca iei si incerci sa-i explici cuiva ca trebuie sa faca X lucru foarte bine pana pe data de…, o sa-ti spuna ca: “nu e pentru el, ca nu stie, ca nu poate ca nu…, nu si nu.”

Totusi am sa ma obosesc si o sa dau un exemplu concret de persoana care a reusit sa faca, ATENTIE!, peste 120 de MILIOANE de lei vechi exclusiv prin mediul online. Persoana respectiva a muncit si munceste aproape zi de zi ca la sfarsitul unei luni sa castige un salariu mediu stand acasa cum ar spune unii. Stiu, se poate si mai mult, mult mai mult, dar asta se poate realiza in timp.

Ce face de castiga banii astia stand acasa?

La inceput a inscris site-uri in directoate web, adica SEO la nivel de beginner. Ca sa intelegeti mai bine (ma refer strict la cei care habar nu au ce inseamna acest lucru), am sa va exemplific ce presupune aceasta mica activitate:

Clientul X detine site-ul Y. Pentru ca site-ul Y sa devina cunoscut si bineinteles, vizitat, se parcurg cateva etape esentiale, iar o prima etapa in promovarea acestuia in mediul online este inscrierea in directoare. Directoarele web sunt defapt cataloage de site-uri, dar ca sa ai site-ul intr-un astfel de catalog trebuie mai intai sa-l inscri manual. Aici intervine persoana noastra care ofera servicii de inscriere in aceste directoare contra unei sume de bani convenabile atat ei cat si clientului. Modelul perfect pentru cere si oferta. Site-uri se lanseaza destule in fiecare zi si marea majoritate a webmasterilor nu au timp sa se ocupe personal de toate etapele necesare promovarii acestor site-uri asa ca apeleaza la diverse persoana sau firme care ofera astfel de servicii. Modelul perfect pentru cerere si oferta.

La acel moment castiga undeva la 250 de lei/luna lucrand 1 ora – 1 ora jumate/zi. Dupa o perioada a inceput sa ofere alte tipuri de servicii SEO tot la nivel de beginner, iar castigurile s-au rotunjit spre suma de 400 de lei/luna, urmand ca mai apoi sa ofere servicii de content writer, adica pe intelesul tuturor, sa scrie articole pe anumite subiecte din diverse nise. Odata cu oferirea acestor servicii veniturile au crescut considerabil si au ajuns spre 900-1.000 de lei/luna, as putea crede ca acesta este si un salariu oferit unui junior intr-o redactie, ceea ce nu-i rau deloc pentru persoana in cauza cu atat mai mult cu cat aceasta nu a absolvit nici macar un curs de jurnalism sau ceva asemenator macar. In acest moment mi-a spus ca lucreaza aproximativ 6-7 ore pe zi/5-6 zile/saptamana, faceti voi calculul si vedeti daca e ok sa muncesti de acasa, deci zero bani pentru transport + zero bani pentru mancare la pachet = bani in plus pentru tine. Perioada care a trecut de la cei 250 de lei/luna la 1.000 de lei/luna este de aproximativ un an de zile.

Tin sa precizez ca persoana de care vorbesc habar nu avea acum 1 an si un pic ce e ala director web sau cum se scrie un articol, a muncit, a invatat si a reusit sa castige, stand acasa, echivalentul unui salariu mediu.

Sunt de parere ca aproape ORICINE are chef de munca poate sa castige aceeasi bani, ba chiar mult mai multi oferind astfel de servicii. Nu-ti trebuie decat chef de munca si seriozitate, restul ar trebui sa vina de la sine.

*Scuze pentru titlul si micile picanterii a la CanCan, dar nu m-am putut abtine.

P.S. Stiu ca sunt destule persoane care lucreaza de acasa in diferite domenii de activitate, eu am incercat sa prezint doar un exemplu prin care sa deschid ochii si altora care inca nu cred ca se pot castiga bani prin MUNCA si de acasa.