Datorita faptului ca multe persoane au fost, sunt si vor fi inselate de alti useri ai site-ului de licitatii online Okazii.ro m-am gandit ca ar fi bine sa facem o lista publica a persoanelor care au inselat cel putin o persoana. Nu de alta dar aceasta lista ar fi mai utila decat calificativele lasate pe site-ul Okazii deoarece acolo calificativele negative se pot pierde printre cele pozitive si sa nu uitam de faptul ca multe persoane isi creeaza mai multe conturi pe care le utilizeaza pentru a-si crea o imagine pozitiva, adica isi pot da singuri calificative pozitive de pe un cont pe altul pentru ca nu le trebuie decat numere de telefon diferite.

Totusi as prefera ca inainte sa imi furnizati un nume si/sau un username a unei persoane care credeti ca a dorit sa va insele sa fi epuizat toate metodele de intelegere amiabila.

Cei care doresc sa adauge cate un nume si/sau un username in aceasta lista o pot face lasand un comentariu. Totusi va rog sa detaliati un pic si sa va expuneti un pic problema dvs. cu acel user.

Tonul il voi da eu:

Nume: Ochiana Claudia

UserName: claudyfire

Cei care nu au apucat sa citeasca povestea o pot face aici.

P.S. Site-ul Okazii.ro nu are nici o vina pentru raul pricinuit de userii site-ului. Folositi in continuare serviciile oferite de acest site insa fiti mai precauti!

Later Edit: Va rog sa nu mai lasati in comentarii adrese, numere de telefon, cnp-uri, etc. Ma intereseaza numele si nick-ul de pe Okazii. Multumesc!