Numai intrebari pun zilele astea dar na, trebuie si ele puse odata. Sunt curios ce lucruri nu va plac la blogul vostru?

De exemplu mie nu-mi place culoarea link-urilor din texte sau a etichetelor. Am cautat cand am mai avut putin timp liber prin style css insa se pare ca am orbit nitel pentru ca nu gasesc nicaieri unde sa pot modifica portocaliu ala. Alt lucru care nu-mi place e ca nu am un logo cu link spre homepage (chestia aia cu New-it e doar un scris). Nu-mi plac nici textele ramase scrise in engleza ca exemplu la Arhiva lunile apar in limba engleza si nu arata bine deloc. Dar cel mai mult si mai mult nu-mi place aspectul invechit al blogului. Vad zi de zi bloguri cu un design web 2.0 si mi s-a pus pata pe o tema noua, inca nu m-am decis care insa cu siguranta nu voi mai pune una free pentru ca vreau ca acest blog sa arate mai special sa poate fi recunoscut mai usor iar navigarea si citirea articolelor sa devina o experienta mult mai placuta.

De altfel e posibil sa instalez si un plugin de cache (mi se pare mie ca se incarca destul de greu) insa voi face asta dupa instalarea temei noi.

Ok, eu am zis cam ce nu-mi place, posibil sa mai fie cateva lucruri de care sa nu-mi amintesc dar in mare astea au fost iar acum e randul vostru.

Pentru cei care nu au un blog propriu n-ar strica sa va uitati mai atent pe acest blog si sa-mi spuneti ce anume nu va place la el. Nu ma supar, din contra as fi recunoscator!